Alla inlägg den 17 februari 2011

Av fredrik johansson - 17 februari 2011 21:47

Black Swan Poster


Handling:


Nina och Lilly tävlar om att bli den nya prima ballerinan inför en ny säsong med Svansjön i New York. Den oerhörda pressen hotar att bli för mycket för en av dem.


Va ja tycker om filmen:


Jadu hur ska man skriva det här.Mannen bakom Requiem for a dream de har lyckats igen me sin tredje raka femma hos mej.det e inte ofta det händer.MEn filmen va riktigt mästerverk o det kommer krävas en antal tittningar på filmen.för det e ganska mycket att ta in.Portmans bästa film helt klart.Ja mer vet ja inte va ska säga om filmen förutom att den oerhört coola Affischen.


betyg: 5 av 5

Av fredrik johansson - 17 februari 2011 11:50

precis som titeln låter så skulle det inte va fel att folk som smyger in här att göra en klutt o komentera.för då får man lust att skriva mer o göra delgrejer:)

Av fredrik johansson - 17 februari 2011 08:12

Filmen handlar om två udda personer som av en händelse beger sig ut på en roadtrip tillsammans, som visar sig bli både skandalös och livsförändrande. Peter Highman (Robert Downey Jr), som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat (Zachb Galifianakis). Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskapsrelationer utan också Peters nerv


Vad ja tycker om filmen:


Ja va ska man säga om komedifilmen.första ska ja säga att ja inte gillar komedifilmer så värst mycket om ja ska va vhelt ärlig.FÖrstår inte grejen me fjnatiga filmer men den här kan vi göra ett undantag på.För den va helt underbar kul.Många ställen att garva åt helt klart men frågan är om ja vill ha den i samlingen o det blir svaret nej o det samma me om ja vill se om den så svarar ja oxå nej på den frågan.för det e ingen film man vill se två gånger på.


betyg: 3 av 5

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vilken e den bästa Quentin Tarantino filmen?
 Pulp FIction
 Reservoir Dogs
 Kill Bill vol.1
 Kill bill vol.2
 Inglourious Basterds
 Four Rooms
 Jackie Brown
 My Best Friend's Birthday
 Death Proof

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Film

DVD recesion

DVD recesion


Ovido - Quiz & Flashcards